Binnen 48 uur verzonden
QUALITY DRINKING AT HOME
THINGS FOR DRINKS
Product met succes toegevoegd.

Radiant D.O.F. 355 ml 6/box

€ 6,70 *

Prijzen incl. btw excl. verzendkosten

Gelieve contact op te nemen betreffende de levertijd

Breng mij op de hoogte. Email mij eenmalig over de levertijd.

  • TFD5635
Radiant D.O.F. is het stoere broertje van de Hobstar en Carats. Het is een glas uit de retro...meer
Productinformatie: "Radiant D.O.F. 355 ml 6/box"

Radiant D.O.F. is het stoere broertje van de Hobstar en Carats. Het is een glas uit de retro Libbey Radiant serie. Dit glas is net zo sterk en robuust en ideaal als water- of cocktailglas. Libbey Radiant Double Old Fashioned heeft een inhoud van 350 ml en is per 6 stuks verkrijgbaar bij Things for Drinks.

Het is een zeer stevig glas met een echte rouring 20's uitstraling. Verjaardagen, BBQ’s, borrels en diners. Met dit prachtige Radiant glas van Libbey heb je iedere dag wel iets te vieren!

Het Libbey Radiant glas is de perfecte toevoeging voor elke (thuis)bar of eettafel. Het elegante en unieke design geeft het glas een tijdloze, vintage look en draagt bij aan een mooie presentatie van allerlei drankjes. Het stijlvolle glas is ideaal voor het serveren van bijvoorbeeld cocktails, vruchtensappen, frisdrank of te gebruiken als waterglas. Elk drankje komt tot zijn recht in dit mooie glas.

Naast gebruiksvriendelijk is het glas ook vrij van metalen en volledig te hergebruiken bij de productie van nieuwe glazen. Libbey staat bekend om het produceren van glazen met oog voor duurzaamheid en het milieu.

Bekijk de gehele Libbey D.O.F. serie met glazen voor elke gelegenheid; van tumblers tot whiskey glazen, van wijnglazen tot shotjes, en nog véél meer. De populaire Libbey D.O.F. glazen zijn onmisbaar in elk high-end restaurant, café, thuis of bar!

Inhoud: 355 ml
Color: Transparant
Vaatwasbestendig: Ja
Materiaal: Glas
Ontwerp: Radiant
Producent: Libbey
Afmetingen: H 10,7 O 8,9 cm
Meer over "Radiant D.O.F. 355 ml 6/box"