Binnen 48 uur verzonden
Het uitgebreidste assortiment van cocktailbenodigdheden in Nederland!
Laliv geurkaars cadeau bij orders vanaf €35,-

Cocktail cadeau

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een cocktail liefhebber? Met een van onze cocktail gift sets zit je sowieso goed; of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of een groter gebaar. We hebben verschillende cocktail cadeaupakketten samengesteld. Onze cocktailpakketten zijn met zorg samengesteld en de inhoud is van de beste kwaliteit.

Wil je een van onze cocktailpakketten cadeau geven aan iemand met weinig ervaring? Doe er dan één van onze Lees meer...

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een cocktail liefhebber? Met een van onze cocktail gift sets zit je sowieso goed; of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of een groter gebaar. We hebben... meer lezen »
Venster sluiten
Cocktail cadeau

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een cocktail liefhebber? Met een van onze cocktail gift sets zit je sowieso goed; of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of een groter gebaar. We hebben verschillende cocktail cadeaupakketten samengesteld. Onze cocktailpakketten zijn met zorg samengesteld en de inhoud is van de beste kwaliteit.

Wil je een van onze cocktailpakketten cadeau geven aan iemand met weinig ervaring? Doe er dan één van onze cocktailboeken bij. In deze boeken leer je hoe je de meest smaakvolle en bijzondere cocktails maakt.

Je kan natuurlijk ook zelf een cocktailpakket samenstellen. Heb je hulp nodig bij je keuze? Voor meer inspiratie kijk op onze pagina over cocktails of neem dan contact met ons op!

Check this out!

Jackie Double Old Fashioned glas

APS

Jackie Double Old Fashioned glas
01881
€ 4,43
Jackie longdrink glas

APS

Jackie longdrink glas
01882
€ 5,07
Libbey Hobstar D.O.F glas

Libbey

Libbey Hobstar D.O.F glas
5632
€ 3,79
Libbey Hobstar Longdrink glas

Libbey

Libbey Hobstar Longdrink glas
5633
€ 4,78
Libbey Hobstar shot glas

Libbey

Libbey Hobstar shot glas
926835
€ 2,55
Hobstar with Platinum Rim 355 ml

Libbey

Hobstar with Platinum Rim 355 ml
5632-PLA
€ 5,91
Hobstar Champagne Coupe 250 ml

Libbey

Hobstar Champagne Coupe 250 ml
929799
€ 4,25
Tulip punchbowl en bijpassende lepel

Libbey

Tulip punchbowl en bijpassende lepel
943146
€ 63,47
Filters sluiten
 
van tot
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 van 5
00093- BROWN Carton Cocktailbox

APS

00093- BROWN Carton Cocktailbox
00093-BR
€ 64,68
Black metal stand for infusion jars/punch barrels

APS

Black metal stand for infusion jars/punch barrels
01479-BLK
€ 21,10
Libbey Hobstar D.O.F glas

Libbey

Libbey Hobstar D.O.F glas
Hobstarglazen zijn multi-inzetbaar: als cocktailglazen, waxinelichthouders, whiskeyglazen, you name it! De Hobstar tumbler is het glas van dit moment. Populair om het uniek geslepen ‘kristallen’ patroon dat is geinspireerd op het...
5632
€ 3,79
5 van 5

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een cocktail liefhebber? Met een van onze cocktail gift sets zit je sowieso goed; of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of een groter gebaar. We hebben verschillende cocktail cadeaupakketten samengesteld. Onze cocktailpakketten zijn met zorg samengesteld en de inhoud is van de beste kwaliteit.

Wil je een van onze cocktailpakketten cadeau geven aan iemand met weinig ervaring? Doe er dan één van onze cocktailboeken bij. In deze boeken leer je hoe je de meest smaakvolle en bijzondere cocktails maakt.

Je kan natuurlijk ook zelf een cocktailpakket samenstellen. Heb je hulp nodig bij je keuze? Voor meer inspiratie kijk op onze pagina over cocktails of neem dan contact met ons op!